Начало
 
 

Засипват Роналдо с критики за реклама в социалните медии

18.08.2019 /18:55 | Източник: gong.bg Големина на шрифт: a a    Отпечатай:


Кристиано Роналдо е звездата и гордостта на Ювентус

Кристиано Роналдо, капитан на националния отбор на Португалия, бе подложен на остра критика от феновете и спортната общност, след като участва в рекламен клип на азиатска мултимедийна платформа за онлайн пазаруване.

Краткият клип започва с грандиозно изпълнение на дузпа от Роналдо. След като отбелязва, известният футболист тича в ъгъла на терена, за да отпразнува попадението си.

В този момент Роналдо вижда феновете на стадиона да игнорираат него и играта на терена. Всички те са се втренчили в смартфоните си към лого на онлайн магазина.

Роналдо моментално получава „оранжева карта“ от съдията - цветът на тази платформа за онлайн пазаруване - и фланелката му също моментално става оранжева. Роналдо започва да танцува по особен начин докато включва мобилно приложение на този онлайн магазин на своя смартфон. 

Сцената с причудливия танц на Роналдо разбуни футболните фенове, които останаха поразени от странната реклама.

Според компанията поръчала клипа, сега Роналдо е най-новото лице на марката. Спекулира се, че звездата ще получи почти един милион долара за краткия видеоклип в социалните медии. Смята се, че Роналдо има най-голям доход от реклами сред футболните звезди. 

Свързани:   Шпигел” печели в съда срещу Ронало, Муриньо и Йозил

Германското списание "Spiegel" спечели съдебната битка срещу представителите на футболистите Кристиано Роналдо, Жозе Моуриньо и Месут Йозил.
Дата: 06.04.2019

Роналдо съди сп. „Шпигел” за нанесени „морални щети”

Адвокатите на Кристиано Роналдо, обявиха, че завеждат дело срещу германското сп. "Шпигел". Причината е публикуван материал, в който американка обвинява футболиста, че я е изнасилил през 2009 г.
Дата: 29.09.2018


 

Сподели в
 

В РКИЦ бяха посрещнати участниците в Международния автопоход “Миротворци 2019“, посветен на 140-годишнината от установяването на дипломатическите отношения между България и Русия.

21.09.2019/17:50

В Столична библиотека бе открита гостуващата изложба на Шанхайската библиотека „Разцъфналите цветя на Шанхай“. Това са стари снимки от съвременната колекция на шанхайската библиотека – свидетелства от последните 200 години история на Китай.

19.09.2019/17:10

Общинската туристическа агенция “Царевград Търнов” обявява фотоконкурс “Празникът на Самоводската чаршия” за снимки от колоритния есенен празник Нощ на Самовоската чаршия и Фестивал на занаятите.

19.09.2019/16:45

30-дневката на японската култура в България, организирана от посолството на Япония в България, ще бъдат отбелязани със спектакъла „Принцът на земята и принцът на морето“ на 20 септември, в рамките на седмицата на японското куклено изкуство под мотото „Духът на японската кукла”

19.09.2019/13:21

Авторката на стихосбирката ще се срещне с читателите на 24 септември от 18.30 ч. в Литературния клуб към Столична библиотека.

19.09.2019/13:08
 Реклама

 Събития в СБЖ

 Правни въпроси и отговори

На въпроси, засягащи трудовите права на журналистите, отговаря доцентът по трудово и осигурително право Андрей Александров

16.02.2018 /14:43 | Автор: Андрей Александров | Източник: СБЖ

 Акценти и позиции

УС на СБЖ изразява категоричната си позиция в подкрепа на журналистите от БНР и настоява да бъде прекратен договорът за управление на генералния директор на БНР Светослав Костов във връзка с извършените груби административни нарушения, накърняващи свободата на словото, националната сигурност и изпълнението на лиценза на програма „Хоризонт“. Настояваме СЕМ да освободи от длъжност и членовете на УС на БНР.

20.09.2019 /17:22

По повод ареста на фоторепортера Веселин Боришев при изпълнение на журналистическите му задължения и по повод кризисната ситуация около радиоводещата Силвия Великова, председателката на УС на СБЖ Снежана Тодорова настоява да бъде даден ход на внесените от над две години в НС предложения на СБЖ за законодателни промени в защита на свободата на словото, журналистическия труд и журналистическите права.

14.09.2019 /20:51

По повод ареста на бившия главен редактор на в. „Дума” Юрий Борисов на 9 септември и повдигнатото на 10 септември обвинение за шпионаж срещу бившия издател на същия вестник Николай Малинов, председателят на УС на Съюза на българските журналисти Снежана Тодорова заяви пред сайта на СБЖ следното:

10.09.2019 /20:13

 Мнения

Няма да забравя с какво всеобщо възмущение навремето целокупният български телевизионен зрител посрещна решението на ръководството на БНТ да „модернизира” по европейски и световен тертип заставката на „По света и у нас”, като замени живото, действено въртяшо се земно кълбо като символ на събитията през деня, с друг модерен, статичен дизайн. Тогава неспокойният дух на Тамара Джеджева избухна, мисля, че беше по времето, когато работехме в „Поглед”, с гневната филипика „Върнете ни кълбото!” И то отново се завъртя пред очите ни...

16.09.2019 /19:11 | Автор: Иван Василев | Източник: СБЖ

Справедлив, но едностранчив е гневът срещу премиера заради отвинтената апаратура, която да попречи на журналистите да задават въпроси на общата му пресконференция с новата шефка на ЕК. Гостенката е не по-малко оплескана от „любезността” на домакина. И тази дама ще брани свободата на словото в Брюксел?!

03.09.2019 /16:34 | Автор: Къдринка Къдринова

 
 

В момента онлайн: 21 гости

Бързи връзки