Новото предаване с д-р Щонова „Светът на здравето“ тръгва на 9 октомври по bTV

  • 26.09.2022
  • bTV/"24 часа"
Специалист невролог с дългогодишна практика и обичано лице от ефира на bTV, д-р Щонова ще продължи да информира зрителите за здравните теми, които ги вълнуват. Снимки bTV

В унисон с търсенето на здравословен баланс в личен и обществен план, bTV отговаря на повишения интерес към личното здраве с изцяло ново предаване за здравна култура. „Светът на здравето“ с водеща д-р Неделя Щонова тръгва на 9 октомври (неделя) и ще се излъчва всяка неделя от 11:30 ч.

Специалист невролог с дългогодишна практика и обичано лице от ефира на bTV, д-р Щонова ще продължи да информира зрителите за здравните теми, които ги вълнуват, с помощта на доказани експерти. Неделя не спира да печели признание както от верните си почитатели, така и от доказани специалисти, като само преди дни бе удостоена с две награди от БЛС (Български лекарски съюз) и „Southeast European Medical Forum“.

„Светът на здравето“ е образователно предаване за проактивна здравна култура. Основната му цел е да насърчава здравословния начин на живот с цел хармония, щастие, дълголетие и благоденствие. В предаването Неделя ще среща зрителите с най-добрите здравни специалисти в България и по света и ще разказва невероятни лични истории на хора, преборили тежки диагнози и събудили в себе си цялата сила на човешката психика.

Най-новото предаване в ефира на bTV си поставя за задача да наложи нови стандарти в съвременната здравна журналистика, базирани на научни факти, които да вдъхновяват зрителите да осъзнаят потенциала и психичната сила на дисциплинирания ум. Новото предаване ще включва и специални рубрики за физически упражнения, здравословно хранене и поддържане на емоционален баланс по пътя към истинското щастие, пише още "24 часа", цитирайки bTV.

Водещата д-р Щонова ще дава актуална информация за най-новите и авангардни постижения в областта на съвременната медицина и терапия. Неделя ще информира зрителите и за множество работещи подходи и принципи на здравословно хранене, двигателна активност, философия и начин на живот.

 

 

м.л.