Подготвят документален филм за тв сериала „Спасители на плажа”

12.08.2019 /14:35 | Източник: БТА Големина на шрифт: a a    Отпечатай:


Епизодите в сериала са по 30 минути

Режисьорите Матю Фелкър и Брайън Корсо са се заели със задачата да заснемат документален филм за създаването на телевизионния сериал "Спасители на плажа", съобщава Холивуд рипортър от Лос Анджелис.

Двамата работят с членове на актьорския състав на популярния сериал, за да заснемат лентата "Спасители на плажа - Документалният филм". Тя ще покаже как е заснет сериалът.

"Искаме да покажем как "Спасители на плажа" се превърна в културен феномен за цяло десетилетие - заяви Фелкър. - Този сериал имаше огромно въздействие през 90-те. "Спасители на плажа" стана символ на онова десетелитие така, както семейство Кардашиян са символ на поп културата днес".

Дейвид Хаселхоф, Никол Егерт, Дейвид Чокачи, Александра Пол, Ерика Елениак, Джина Лий Нолин-Хълс, Джейсън Симънс и Джереми Джаксън потвърдиха, че ще участват в заснемането на документалния филм, а продуцентите се надяват, че същото ще сторят Памела Андерсън и Кармен Електра.

Егерт ще продуцира лентата заедно с Фелкър и Корсо.

"За мен бе изкючително преживяване да съм част от "Спасители на плажа" - заяви Дейвид Хаселхоф, който изпълнява ролята на Мич в сериала. - Поласкан съм и съм горд, че работих с останалите членове на актьорския му състав и снимачния му екип.

"Спасители на плажа" е глобален хит, който привлече вниманието на милиони хора по света.


 

Сподели в
 

Повече от 70 телевизионни програми от Китай ще бъдат излъчени в близо 60 чуждестранни медийни и интернет платформи в 50 страни по света от август до октомври тази година, съобщават местни медии.

25.08.2019/17:15

Тази есен NOVA ще представи най-амбициозната програма, предлагана в българския телевизионен ефир до момента. Зрителите ще преживеят вълнуващи емоции с богатото съдържание, похвалиха се от медията.

24.08.2019/14:31

Стефан Диомов подреди изложба край морето. Композиторът, чиято страст са екзотичните пътувания, представи 40 фотоси от пребиваването си в Кения.

23.08.2019/14:29

В понеделник срещу вторник през нощта bTV повтори епизод от шоуто „Комиците и приятели”. В един от скечовете в него Любо Нейков играе хан Боздуган и се майтапи с Жорж Ганчев. Политикът почина по-малко от 24-часа преди да бъде излъчено шоуто. Това е поредната сериозна небрежност, която проявяват в телевизията.

22.08.2019/09:54

Незрящият журналист Тодор Андонов събра хилядолетното минало на Смядово в книга. На близо 120 страници с текстове и много архивни снимки авторът проследява историята на населеното място.

19.08.2019/14:25
 Реклама

 Събития в СБЖ

 Правни въпроси и отговори

На въпроси, засягащи трудовите права на журналистите, отговаря доцентът по трудово и осигурително право Андрей Александров

16.02.2018 /14:43 | Автор: Андрей Александров | Източник: СБЖ

 Акценти и позиции

В съвместно съобщение на Международната и Европейската федерация на журналистите (IFJ/EFJ), разпространено до всички техни членове, федерациите подкрепят призива на СБЖ по-добра защита на правата на журналистите и свободата на словото в хода на обществения дебат около избора на главен прокурор.

21.08.2019 /10:26

Становищата и изявите на прокурорски среди и организации, включително и лично на единствения кандидат за нов главен прокурор, насочени срещу критични медийни публикации относно процесите около избора за този ключов пост, подхранват още повече съществуващото обществено безпокойство за устоите на демократичната и правова държава у нас, сочи в своя декларация УС на СБЖ.

09.08.2019 /14:20

В своя декларация УС на СБЖ напомня, че с този избор е нарушен член 25 от Закона за радио и телевизия, в който съществува изискване за професионален опит, обществен авторитет и професионално признание на членовете на СЕМ. Същото изискване съществува и в Закона за хармонизация на българското и европейското законодателство.

22.07.2019 /19:39

 Мнения

В тия редове няма да прочетете и дума за частните телевизии и радиостанции. Те си имат чорбаджии и – решат ли – могат да си излъчват каквито щуротии им хрумнат. Най-страховитото, което може да ги сполети, е да платят някой и друг лева глоба...

31.07.2019 /18:28 | Автор: Иван Тодоров | Източник: СБЖ

Като тазгодишна носителка на това отличие, връчвано от БСП, недоумявам от последвала статия срещу мен от ръководните среди на същата партия. В нея думите ми след моето награждаване са изопачени, а казаното от мен е определено като „провокация”. Само защото съм посмяла откровено да споделя свое мнение за важни обществени процеси. А уж точно заради това са ме наградили...

31.07.2019 /11:42 | Автор: Къдринка Къдринова | Източник: СБЖ

 
 

В момента онлайн: 28 гости

Бързи връзки