„Наблюдател” се завръща, но като списание

08.01.2014 /16:25 | Автор : Розалина Евдокимова | Източник: СБЖ Големина на шрифт: a a    Отпечатай:


„Не бих искал сега да разговаряме подробно за новото издание, за да не го урочасаме” – каза за сайта на СБЖ Тома Томов и въпреки това успя да повдигне, макар и малко, завесата.

В началото на февруари на медийния пазар ще се появи ново издание. Топ журналистът Тома Томов започва да издава списание „Наблюдател”, на което ще е главен редактор. И както тв предаването със същото име беше се превърнало в любимо на много зрители, уважаващи сериозната журналистика, така и сега интересът към списанието е голям.

„Не бих искал сега да разговаряме подробно за новото издание, за да не го урочасаме” – каза за сайта на СБЖ Тома Томов и въпреки това успя да повдигне, макар и малко, завесата за това какво ще представлява „Наблюдател”.

На въпроса дали ще бъде различното списание и каква ниша ще запълни, той отговори, че ще е като тв предаването, което навремето правеха с Дмитрий Иванов. В екипа на новото издание са привлечени много от големите пера на България, но засега Тома Томов държи в тайна журналистите, които ще го списват.

Че то тръгва по време на криза, звучи предизвикателно, но не е рисковано, защото, както казва главният редактор на „Наблюдател”, те не го финансират, а си има хора за това, които не влизат нито в трибуквените групировки, нито във водещите война в момента олигархични кланове.

Списанието ще бъде сериозно издание, без жълтини. „Каквото правихме с Дмитрий три години, така ще го правим пак” – каза в края на разговора ни Тома Томов.
 

Сподели в
 

Боксовият мач между Кубрат Пулев и Владимир Кличко е най-гледаното телевизионно предаване през миналата година, показва проучване на пийпълметричната агенция „Медиярисърч”.

01.02.2015/15:39

Прожектор в студиото на bTV се стовари върху вицепремиера Меглена Кунева, докато говореше за Шенген и за еврофондовете. Водещата Жени Марчева изкрещя и скочи от дивана да спасява бившия еврокомисар.

31.01.2015/19:20

Покритието на 3G мрежата на Мтел със скорост до 42 Mbps (мегабита в секунда) непрекъснато се увеличава и към началото на 2015 г. 4,9 млн. българи, или 67,6 на сто от населението в страната, могат да се възползват от предимствата на технологията - предаване на данни с изключително голяма скорост и качество.

31.01.2015/17:20

Месец преди най-престижното кино събитие - връчването на наградите „Оскар", истинска треска за Оскари превзема телевизионното и онлайн пространство.

31.01.2015/13:11

SkyGym започва от 02.02.2015 година. Ще се излъчва всяка делнична сутрин от 06.00 часа. 10 минути фитнес.

31.01.2015/08:35
Get Adobe Flash player

Обява

Съюзът на българските журналисти търси:

• наемател или инвеститор на Дом 3 (Парк-хотел) на Международния дом на журналистите във Варна;

За повече информация:
тел.: 02/ 9872808
факс: 02/ 9883047
e-mail: sbj_bg@mail.bg

 
Карта на регион. структури
Административен вход

Потребител
Парола

В момента онлайн: 26 гости

Бързи връзки