Размер на сайта:-auto+  Цветна тема:    

В. „Анонс” обявява фотоконкурс „Моят абитуриентски бал”

08.06.2011 /13:45 | Източник: anonce Големина на шрифт: a a    Отпечатай:


Преди баловете тази година и сайтът teenproblem обяви фотоконконкурс, но за най-красива абитуриентка на 2011

1. Изпратете авторска снимката на e-mail myprompic@rossel-media.bg. Всички получени снимки ще бъдат качени в албума „Моят абитуриентски бал” в страницата на във Facebook www.facebook.com/pages/Vestnik-Anons.

2. Харесайте нашата страница. 3. Кажете на всичките си приятели да гласуват във Facebook за вас, подканват съблазняващо от PR центъра на медията.

Гласуването ще приключи на 23 юни 2011 г. в 17:00 часа. 10-те снимки, събрали най-много гласове, ще бъдат обявени на страницата ни във
Facebook на 24 юни 2011 г. в 12:00 часа.

Жури в състав Марта Михайлова, главен редактор на в. „Анонс”, Лилия Йотова, фотограф, и Даниела Тодорова, представител на х-л „Флоримонт”, Банско, ще класират тези 10 снимки по 2 показателя: съответствие с темата и художествена стойност.

На първо място ще бъде поставена снимката победителя. Тя и името на автора й ще бъдат публикувани в броя на вестник „Анонс” от 27 юни 2011 г.

• Наградата за победителя е уикенд за двама в четиризвездния SPA хотел „Флоримонт” в Банско и е предоставена от в. „Анонс”.

Подробности ще намерите на уебсайта на вестник „Анонс” www.anonce.bg, както и на страницата ни във Facebook www.facebook.com/pages/Vestnik-Anons.


Сподели в
 

Дали защото тази Страстна седмица носи в себе си духовните послания за страданието, доброто и красивото, или пък защото у българина взе да се пробужда жаждата за четене, но на поредната среща на приятелите на Клуба за литература, изкуство и наука в СБЖ беше представена последната – 75-та книга на известния журналист и изследовател на тайнствените дълбини на българското музикално изкуство Александър Абаджиев.

28.04.2016/22:04

Кръгла маса на тема „Навруз – празник на новото начало“ се състоя в салон”Журналист”. Организатор е сдружението за културни продукти и международен културен обмен „Спектър 21 век“ с председател Екатерина Павлова, съвместно със Съюза на българските журналисти и с медийното партньорство на сп. „Дипломатически спектър”. Форумът е част от инициативата на сдружението „Покажи традицията, подари празник!”.

28.04.2016/01:15

Румънско-българско-чешката копродукция „Аферим!” на режисьора Раду Жуде получи наградата за най-добра кинематография на Пекинския международен кинофестивал 2016.

27.04.2016/18:12

Предстои отварянето на Национален портал, в който младежи ще описват за четените от тях книги, за да ги популяризират сред съучениците, каза Жустин Томс от АБС дизайн, един от организаторите на инициативата за тинейдърското четене.

27.04.2016/18:05

Главна дирекция „Комуникация“ на Европейския парламент обяви покана за набиране на предложения за партньорство и грантове за съфинансиране на комуникационни дейности, насочени към насърчаване и умножаване на по-доброто разбиране на идентичността, ролята и политическия характер на Европейския парламент в две области: 1. медии (телевизия, радио и/или онлайн медии); и 2. събития.

27.04.2016/17:52

 Акценти

Относно проведената дискусия в Народното събрание на тема: “Ролята и мястото на регулаторните органи и обществените медии и възможността за промяна на тяхната дейност в обществен интерес”

14.03.2016 /14:23

УС на Съюза на българските журналисти изразява решителен протест срещу случаите на всекидневно насилие в българското общество. Последният зверски побой над младо семейство на Околовръстното шосе в София, извършен от охранители (?!), за сетен път показа колко тежко болно е нашето общество.

26.02.2016 /22:41

Съюзът на българските журналисти изразява дълбокото си възмущение от поредния удар на властимащите срещу свободното слово и независимостта на медиите.

08.02.2016 /19:43

 Коментари

Става дума за участието на медиите в горещия дебат, превърнал се в поредната тема разделна на боледуващото ни общество: има ли право обикновеният български гражданин, който милее за Отечеството си, да спира и задържа нелегални „бежанци”, които незаконно пресичат границата ни – и то не майки с деца, възрастни, а групи (досущ като бойни) от млади и яки момчета, срещата с които крие и бая заплаха.

17.04.2016 /09:59

 Събития в СБЖ

Обяви
 
 

В момента онлайн: 11 гости

Бързи връзки