„bTV Новините“ отбелязват 23 години от първия си ефир

  • 18.11.2023
  • БиТи Ви
23 години от началото на „bTV Новините“ бяха отбелязани и с обща снимка. Снимка: Би Ти Ви

„bTV Новините“ отбелязват днес 23 години от първия си телевизионен ефир, съобщават от Би Ти Ви.

„В края на календарна година, изпълнена с предизвикателства от различно социално, икономическо, политическо и военно естество, редакцията на първата частна национална телевизия в България продължава да улавя ежедневно пулса на събитията и да дава силата на зрителите да бъдат добре информирани. В основата на успеха са хиляди часове работа на продуценти и водещи на новини, актуални предавания и спорт, репортери, оператори, монтажисти, графици, кореспонденти, международни и уеб редактори“, коментират от медията на сайта на телевизията.

„Поздравявам всички, които са свързани с историята, настоящето и бъдещето на новинарската редакция, защото хората създават качествената журналистика. Правим това вече 23 години и ще продължаваме да го правим с отдаденост и страст. Благодарим на зрителите за високото доверие и за изискванията към нас, които ни стимулират да се развиваме“,  казва Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на bTV Media Group и изпълняващ длъжността директор на „Новини, актуални предавания и спорт“.

Всяка година нюзрумът на „bTV Новините“ организира вътрешен конкурс, отличаващ колеги с най-ярки постижения през последната година. Резултатите за 2023 година предстои да бъдат обявени.

 

 

М. Л.

България